Zmiany klimatyczne – wplyw na owoce i warzywa

Zmiany klimatyczne - wplyw na owoce i warzywa

Zdrowe nie jest chyba pierwszy przymiotnik, że zmiany klimatyczne Sceptycy użyłby o ich położeniu. Przynajmniej taki jest mój wniosek uzyskać status pariasa przyznanego każdemu, kto przeciwstawia się obiegowej, że zmiany klimatyczne są złe i powodowane przez działalność człowieka. Sceptycy zostały skarcił, oczerniany, nawet zagrożone. A niektórzy odwecie własnej agresywnej obrony.

Problem polega na tym, aby ludzie wystrzelił w górę o długoterminowy, rozproszone i trudne do rozwiązania problemów takich jak zmiany klimatyczne, potrzebne jest pewne zapał. Jest to problem, gdzie ostry ból będzie przesuwać się na nas wiele razy niewykryte. A nawet jeśli efekty są ostre trudno je przypisać. Po tym wszystkim mogli się przez przypadek i tak.

Większość zmian klimatu jest rzeczywiście powolne i powolna zmiana jest trudna do udowodnienia. Jest jeszcze trudniej wydać publiczne pieniądze lub, co gorsza, umieścić na swoim miejscu polityk, które mogłyby utrudnić wzrost gospodarczy, tak aby jeszcze bardziej spowolnić i tak http://torby.pro/oferta/torby-materialowe/bawelna już powolne zmiany.

Tak więc rozwiązaniem było przyspieszyć to wszystko. Dodać trochę intensywność i sprawiają, że cała sprawa natychmiastowe. Al Gore wykonane Niewygodna prawda w tym stylu. Tworzenie trochę szumu za pomocą strachu.

Tylko to jest trudne do utrzymania. Pęd jest łatwo utracone, gdy podstawą argumentacji jest emocji i nie jednoznaczne fakty. Przez większość czasu musimy być w stanie zobaczyć, żeby uwierzyć. To dlatego wciąż istnieją miliarda ludzi na świecie, którzy kończą każdy dzień głodny. Jeśli widzieliśmy biedy z naszych własnych oczach chcemy szybko coś z tym zrobić.

Zmiana klimatu nie jest widoczny. Jest to stopniowa zmiana wzorców pogodowych, może subtelna zmiana częstotliwości w ekstremalnych zdarzeń.
Artykuł napisany przez: